"Hoe kan ik mijn talent ontwikkelen?"

 

Een praktische benadering is de volgende:

Lees zoveel mogelijk boeken die met energie te  maken hebben. Er zijn talloze boeken te vinden die met het onderwerp te maken hebben. Door veel te lezen vergroot je je kennis en inzicht.

Er zijn veel opleidingen intuïtieve ontwikkelingen c.q. trainingen waarin gewerkt wordt aan je eigen proces, dat varieert van cursussen tot volledige opleidingen. In de Klik- en opleidingengids van Onkruid is een grote hoeveelheid informatie te vinden. Deze gids kunt u vinden op de site van www.onkruid.nl .

Wil je er tastbaar mee aan het werk en energie leren voelen?

Volg dan de cursussen Touch fior Health 1 t/m 4. Deze geven een stevige basis voor een gezonde manier van werken met energie. Zeer aards door het fysieke werk en voelbaar voor de cliënt. We zijn niet voor niets aarde, het is wel de bedoeling dat we met twee benen op de grond blijven staan!

Bovendien is Touch for Health, m.n. Touch I en  II zeer geschikt als extra instrument om in je eigen omgeving in te zetten als een soort energetische EHBO toevoeging.  

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, ook in dit geval. Wat voor de één goed werkt, zal niet werken voor de ander. Door goed naar je gevoel te luisteren weet je vaak heel goed wat voor jou werkt!

Boeken

"Energetische bescherming" van Fons Delnooz geeft wat meer informatie omtrent de werking van het energiesysteem.

"Het sprookje van de dood" van Marie-Claire van der Bruggen is een prachtig boekje om meer inzicht te krijgen hoe het werkt wanneer we naar de aarde toe gaan.